Perkhidmatan Kami

Mafeya Sdn Bhd

Perkhidmatan utama kami adalah perkhidmatan percetakan pakaian, membekal cenderahati, menjahit pakaian dan sulaman komputer. Perkhidmatan yang dijalankan di MAFEYA SDN. BHD. boleh didapati secara online (website) dan offline secara walkin ke showroom kami di Seksyen 7 Shah Alam, Selangor

Apa Yang Kami Tawarkan

Syarikat printing T-Shirt, Uniform & Sublimation No. 1 di Shah Alam & Selangor. Kami Mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam perkhidmatan mencetak T-Shirt & Uniform dan kami sentiasa memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk pelanggan-pelanggan kami dengan harga yang berpatutan.

Printing T-Shirt

sublimation printing

Sublimation Printing

dtg printing

DTG Printing

Sulam (Embroidery)

heat press printing

Heat Press Printing

jahit pukal

Jahit Pukal

Cenderahati

custom made t-shirt & uniform

Custom Made T-Shirt & Uniform

Kami mempunyai kilang sendiri dari kilang mencetak t-shirt, kilang jahit untuk tempahan custom made dan sublimation membolehkan kami memberikan harga yang terbaik untuk pelanggan-pelanggan kami tanpa perlu melalui orang tengah dan kos tersembunyi. Pekerja kami juga adalah pekerja yang terlatih dan professional dalam memberikan layanan dan perkhidmatan yang ditawarkan.
  • Kami mempunyai beberapa premis perniagaan yang berfungsi sebagai tempat menerima tempahan (showroom) dan menjalankan aktiviti produksi barang tempahan (factory).
  • Kami fokus pada perkhidmatan seperti mencetak pakaian dan sulaman secara pukal. Ia terdiri dari cetakan silkscreen dan cetakan tampal (heat press) untuk tempahan berskala kecil termasuk skala besar.
  • Kami juga juga menyediakan produksi tambahan seperti sublimation dan jahitan secara pukal. Ini merupakan perkhidmatan tambahan yang kami sediakan bagi memenuhi keperluan semasa pelanggan.
  • Kami mempelbagaikan perkhidmatan dalam membekal cenderamata korporat, trofi, produk kristal & acrylic, lanyard dan hadiah bagi melengkapkan permintaan pelanggan yang menginginkan kelainan.
  • Kami telah menjalankan aktiviti perniagaan berikut secara serentak di bawah satu bumbung dengan berbekalkan pengalaman dan tenaga kerja yang ada.
perkhidmatan-ditawarkan

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui whatsapp untuk sebarang pertanyaan. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp Kami